4 april 2017
Geen reacties

Radyus trots op gunning aanbesteding Onderwijsgroep Noord

Geschreven door: Remco Schaareman

Onlangs is bekend gemaakt dat Radyus in combinatie met Fundament All Media de aanbesteding van Onderwijsgroep Noord heeft gewonnen. Met name onze onderscheidende en creatieve strategie heeft de doorslag gegeven. Daarmee krijgen we het vertrouwen voor de zorg van de communicatiediensten van Onderwijsgroep Noord voor de komende drie jaar.

Arjan Terpstra (projectleider/strateeg) vertelt enthousiast: “Eindelijk mag iedereen het weten! Wij zijn erg trots op het vertrouwen dat Onderwijsgroep Noord ons heeft gegeven.”

We gaan met veel plezier deze nieuwe uitdaging aan en zien uit naar een succesvolle samenwerking. Natuurlijk hebben we dit goede nieuws alvast geheel in stijl gevierd met champagne en taart.

online aanbesteding onderwijs noord

Met deze aanbesteding voor mediadiensten gaan we de komende jaren invulling geven aan onder andere de communicatiestrategie, campagnes en media-inkoop voor Onderwijsgroep Noord. We zullen dit samen doen met het bestaande marketing en communicatie team van de onderwijsgroep.

Radyus en Fundament All Media hebben ons laten zien dat zij onze ambities en uitdagingen uitstekend begrijpen. Ook hebben zij aangetoond effectief te kunnen samenwerken. De gezamenlijke inschrijving droeg bij aan een goeddoordachte strategie. Fundament All Media en Radyus toonden aan als beste in staat te zijn om een slimme combinatie te maken tussen online en offline. Hiermee zetten beide bedrijven direct de juiste toon tijdens de aanbestedingsprocedure. Dat geeft veel vertrouwen voor de toekomst.

Bert Schuthof, adjunct-directeur van Onderwijsgroep Noord.

Onderwijsgroep Noord is een bestuurlijke samenwerking van Terra, Dollard College en rsg de Borgen. De scholen zijn verspreid over 23 vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.Nieuwe privacy wetgeving 2018

  Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordering gegevensbescherming, ook wel bekend onder … Lees verder

03 november 2017

Iedereen mag het weten!

Onlangs is bekend gemaakt dat Radyus in combinatie met Fundament All Media de aanbesteding … Lees verder

04 april 2017

The impact of autonomous vehicles and shared mobility

Blog over SMC050 editie: Zelfrijdende auto’s en de gevolgen in de toekomst… Lees verder

02 maart 2017

Malou de Koning

Wordt bewonderd om haar exotische lunches. Is dol op reizen, maar minder op vliegen.

Alle berichten van deze auteur