Online Campagne Coaching

Zelf uw online campagnes beheren? Radyus adviseert en coacht u! Met campagne coaching van Radyus voorkomt u de onzekerheid of de targeting, CPC/CPM, klikratio’s, bezoekers en conversies wel optimaal zijn.

Uw online campagnes optimaliseren met de coaching van Radyus

Het concept is simpel maar doeltreffend: u voert zelf uw online campagnes uit en een Advertising Specialist van Radyus kijkt met u mee. Deze campagnecoach neemt met u uw lopende campagnes en de resultaten daarvan met u door via de telefoon of een online meeting. Daarbij profiteert u van de kennis en mogelijkheid van benchmarking die bij Radyus aanwezig zijn. Met het advies en de coaching van de campagne coach kunt u uw online campagnes optimaliseren. Door uw campagnes op deze wijze samen met Radyus uit te voeren, bespaart u kosten zonder aan kwaliteit of effectiviteit in te hoeven leveren.

Arjan geeft instructies via de headseat

Advisering bij Google Adwords, Facebook Adverteren en overige online campagnes

Radyus is Google Adwords gecertificeerd en dé Facebook-specialist van Nederland. Daarnaast adverteren wij op Marktplaats, Funda, LinkedIn en alle overige online media. Campagne coaching is dan ook mogelijk voor elk online medium. Ideaal: samen efficiënt adverteren en zo kosten besparen!

Advisering bij online campagnes in uw beheer:

  • Uw online campagne is efficiënt en de resultaten continu door de inzet van klantteams en campagnemanagers die u en uw campagne persoonlijk begeleiden;
  • Wij weten uit ervaring welke advertenties werken en welke niet;
  • Wij weten met welke targeting u relevante bezoekers naar uw website krijgt;
  • Wij monitoren de campagneprestaties nauwgezet en u ontvangt deze prestaties in persoonlijke rapportages van uw campagnemanager;
  • Wij zijn dé Facebook-specialist van Nederland met toegang tot extra advertentiemogelijkheden met meer bereik;
  • Wij zijn Google Adwords gecertificeerd, dus uw Google Adwords campagne is in deskundige handen;
  • Naast Facebook en Google, adverteren wij ook op Marktplaats (gecertificeerd), Funda, LinkedIn en alle andere online media waar uw doelgroep zich bevindt;
  • U krijgt bij ons meer resultaat voor minder advertentiebudget.

Uw online campagne zelf beheren met de coaching van Radyus?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Online Campagne Coaching? Neem contact op met een van onze advertising specialisten via 050 – 360 0456 of laat uw vraag achter op het contactformulier!

Online Campagne Coaching is mogelijk voor adverteren met Google Adwords (zowel Google Search als Google Display), Facebook adverteren en overige online campagnes.


The impact of autonomous vehicles and shared mobility

Blog over SMC050 editie: Zelfrijdende auto’s en de gevolgen in de toekomst… Lees verder

02 maart 2017

De highlights

Newcom presenteerde onlangs het Nationale Social Media Onderzoek 2017. Het grootste trendonderzoek van Nederland … Lees verder

26 januari 2017

Web Summit Lissabon deel 3

Arjan zette naar aanleiding van de Web Summit in Lissabon de trends voor 2017 … Lees verder

08 december 2016

Lydia Metten

Heeft zich bij Radyus ontwikkeld van stagiaire tot specialist. Woont tussen de Drentse hunebedden, is leergierig en houdt van koken.

Alle berichten van deze auteur