Inschrijven voor de nieuwsbrief

Online Marketing Specialist

Fana Keuter

Mail Fana LinkedIn Fana Keuter
Fana

Onze spuit 11 rondde haar afstudeeronderzoek voor de opleiding International Communication af binnen Radyus en is sindsdien fulltime aanwezig. Fana is goed in overdrijven en in oprecht vaak het stopwoordje oprecht te gebruiken.

Is oprecht gevoelig voor een gezellige sfeer op kantoor en is nooit te beroerd om een andere Radyoloog te helpen. Houdt zich volop bezig met online campagnes op diverse media, maar draait het liefst aan de knoppen van Facebookcampagnes. Sport oprecht extreem veel maar doet dit om naar eigen zeggen haar eetverslaving in de hand te kunnen houden. Als ze nog een uurtje vrij heeft maakt ze gebruik van haar bioscoopabonnement of houdt spelletjesavonden met vriendje Kevin.

Haar ambitie binnen Radyus? Nog beter worden in online marketing en zo klanten vanaf het begin tot eind goed kunnen adviseren. Droomt nog van het maken van een op eten georiënteerde wereldreis. Gezellig met Fana van gedachten wisselen over online marketing? Bel haar op 050 – 211 5311 of mail naar fk@radyus.nl.

Inschrijven nieuwsbrief

Elke maand een update

Meld je aan voor de nieuwsbrief