Inschrijven voor de nieuwsbrief

Google partner en meer

Certificering

Online professionals

Radyus vindt het belangrijk dat haar teamleden niet alleen verstand van zaken hebben maar ook gecertificeerd zijn. Daarom hebben onze specialisten zoveel mogelijk certificaten binnen hun vakgebied. Binnen Google kennen we bijvoorbeeld de vakgebieden Search, Mobile, Video, Display- en Shopping advertising en Google Analytics. Met trots dragen we daarom de Google Partner-badge. Maar behalve over Google kun je ons ook van alles vragen over Facebook, Funda, Bing, Marktplaats, Instagram, enzovoorts.

gecertificeerd

Gecertificeerd als Google partner

Gecertificeerd als Google partner en daar zijn we best een beetje trots op. Je wordt dan ook niet zomaar partner, je moet er namelijk wel wat voor doen. Niet alleen laten onze specialisten zien dat ze hun vakgebieden beheersen maar geeft het ook aan dat wij een volwaardige advertentiepartner zijn op het Google netwerk.

Alle Radyologen zijn gecertificeerde online advertentieprofessionals. Om deze certificering te behalen, leggen we regelmatig kennistesten af waarin onze productkennis wordt getest.

Licenties

Naast onze certificaten hebben we ook een licenties voor AdMarkt van Marktplaats en Bing Ads.

Marktplaats Admarkt biedt de mogelijkheid om eenvoudig en doelgericht te adverteren op Marktplaats zodat we bijvoorbeeld jouw naamsbekendheid kunnen verhogen en bezoekers naar je webshop kunnen realiseren. Met Marktplaats Admarkt adverteren we voor je op de best bekeken plekken van Marktplaats.nl en bereiken we zo een groot publiek.

Bing advertising: de zoekmachine advertentiedienst van Microsoft. Het is letterlijk dé tegenhanger van Google AdWords en vertoont dan ook heel veel overeenkomsten met het programma van Google. Bing is een ideaal online marketingkanaal met (nog) relatief weinig concurrentie. Met 127 miljoen zoekopdrachten per maand en bijna 10% marktaandeel begint Bing een steeds serieuzere speler in Nederland te worden.

Kiezen

Kiezen voor een online marketing bureau is misschien niet de makkelijkste keuze. Waar baseer je je keuze op. Hebben we wel ervaring met jouw branche. Laat ons je overtuigen met een lekkere kop koffie en een heldere uitleg over wat we doen en waarom we het op die manier doen. En dan laten we je ook het overzichtelijke dashboard zien waarop je jouw campagne en je online marketing resultaten kunt volgen.

Overtuigd door onze transparante aanpak, expertise en wil je kennis maken met jouw klantteam? Neem dan contact met ons op via 050 – 211 5311 of het contactformulier!

Inschrijven nieuwsbrief

Elke maand een update

Meld je aan voor de nieuwsbrief

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.