Inschrijven voor de nieuwsbrief

Google partner en meer

Certificering

Marketing professionals

Radyus vindt het belangrijk dat haar teamleden niet alleen verstand van zaken hebben maar ook gecertificeerd zijn. Daarom hebben onze specialisten zoveel mogelijk certificaten binnen hun vakgebied. Binnen Google kennen we bijvoorbeeld de vakgebieden Search, Mobile, Video, Display- en Shopping advertising en Google Analytics. Met trots dragen we daarom de Google Partner-badge. Maar behalve over Google kun je ons ook van alles vragen over Facebook, Funda, Bing, Marktplaats, Instagram, enzovoorts.

gecertificeerd

Gecertificeerd als Google partner

Gecertificeerd als Google partner en daar zijn we trots op! Je wordt dan ook niet zomaar partner, je moet er namelijk wel wat voor doen. Niet alleen laten onze specialisten zien dat ze hun vakgebieden beheersen maar het geeft ook aan dat wij een volwaardige Google advertentiepartner zijn.

Alle Radyologen zijn gecertificeerde online advertentieprofessionals. Om deze certificering te behalen, leggen we regelmatig kennistesten af waarin onze productkennis wordt getest.

Licenties

Naast onze certificaten hebben we ook een licentie voor AdMarkt van Marktplaats en Bing Ads.

Marktplaats Admarkt biedt de mogelijkheid om eenvoudig en doelgericht te adverteren op Marktplaats zodat we bijvoorbeeld jouw naamsbekendheid kunnen verhogen en bezoekers naar je webshop kunnen realiseren. Met Marktplaats Admarkt adverteren we voor je op de best bekeken plekken van Marktplaats.nl en bereiken we zo een groot publiek.

Bing advertising: de zoekmachine advertentiedienst van Microsoft. Het is letterlijk dé tegenhanger van Google Ads en vertoont veel overeenkomsten met het programma van Google. Bing is een ideaal online marketingkanaal met (nog) relatief weinig concurrentie. Met 127 miljoen zoekopdrachten per maand en bijna 10% marktaandeel begint Bing een steeds serieuzere speler in Nederland te worden.

Overtuigd door onze transparante aanpak en expertise? en wil je kennis maken met jouw klantteam? Neem dan contact met ons op via 050 – 211 5311 of het contactformulier!

Inschrijven nieuwsbrief

Elke maand een update

Meld je aan voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.