Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het laatste nieuws

Wij schrijven veel

Over online marketing wordt enorm veel geschreven en iedere dag zijn er nieuwe ontwikkelingen. Zelfs wij kunnen dat niet bijhouden. Maar over de belangrijkste zaken schrijven en bloggen we graag. Op die manier blijven we bij en kun jij in je koffiepauze even ontspannen bij een leuke blog. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we verrassen je met opmerkelijk online marketing nieuws, cases en interessante feiten.

Apple Mail Privacy Protection

Apple heeft een nieuwe privacygerichte functie aangekondigd voor Apple Mail in iOS 15-, iPadOS 15-, macOS Monterey- en watchOS 8-updates die in september uitgebracht zal worden. In de officiële aankondiging van Apple staat het volgende: “In de Mail-app voorkomt Mail… Lees meer »

The New Path to Purchase

Het kopen van een woning en het kopen van een pak halfvolle melk kun je niet met elkaar vergelijken. Twee compleet andere aankopen, maar toch hebben beide in het aankoopproces overeenkomsten met elkaar! In deze blog lees je welke verschillende… Lees meer »

Google Analytics 4

Enige tijd geleden heeft Google een nieuwe versie van Google Analytics uitgerold. Niet alleen is de lay-out van ‘s werelds meest gebruikte marketingtool aangepast, maar ook de implementatie is over de kop gegaan. Gebruikers van de vorige versie van Analytics… Lees meer »

5 tijdloze SEO tips

‘Hoe komen we hoger in Google?’ Met het steeds groter wordende belang van online zichtbaarheid borrelt bij menig organisatie regelmatig deze vraag op. Wanneer hier vervolgens naar gekeken wordt, beland je vaak in een onoverzichtelijk bos van onduidelijkheden en technische… Lees meer »

Facebook Ads en de impact van iOS 14

De nieuwe update van Apple – iOS 14 is in de marketingwereld de laatste tijd veel besproken. Wat is de impact van de update en wat zijn de veranderingen op het gebied van adverteren op Facebook, zijn de twee grootste… Lees meer »

Verlies geen leads met e-mail automation

Je hebt een grote hoeveelheid leads, maar slechts een klein deel hiervan wordt koper. Herkenbaar? Het is frustrerend en zonde als geïnteresseerden toch afhaken. Een slimme, effectieve en persoonlijke opvolging kan het verschil maken. Een tijdrovende klus zul je denken…. Lees meer »

Take the lead!

Het coronavirus, het heeft ons allemaal in z’n greep en het begint meer en meer impact op ons dagelijkse leven en werk te hebben. Ook ik ben de afgelopen dagen, weken inmiddels alweer, achter de schermen druk bezig met het… Lees meer »

Dé basis van een online marketingcampagne

Een goed lopende marketingcampagne, dat willen we allemaal. Maar hoe zet je dat succesvol op? Hoe zorg je dat al je inspanningen effect hebben en het gewenste resultaat opleveren? Bij het opzetten van een online marketingcampagne komt meer kijken dan… Lees meer »

Oudere berichten
Inschrijven nieuwsbrief

Elke maand een update

Meld je aan voor de nieuwsbrief