Inschrijven voor de nieuwsbrief

Zichtbaarheid optimaliseren

Licenties

exclusieve licenties

Radyus tilt je marketing naar een hoger niveau met exclusieve licenties voor AdMarkt van Marktplaats en Bing Ads. Onze licenties bieden directe toegang tot specifieke doelgroepen en optimaliseren zichtbaarheid in zoekresultaten, resulterend in betere prestaties en conversieratio’s. Ontdek het verschil van strategisch geplaatste advertenties en nauwkeurige targeting die je bedrijf onderscheidt en succes in digitale marketing garandeert.

gecertificeerd

Licenties

Marktplaats Admarkt biedt de mogelijkheid om eenvoudig en doelgericht te adverteren op Marktplaats zodat we bijvoorbeeld jouw naamsbekendheid kunnen verhogen en bezoekers naar je webshop kunnen realiseren. Met Marktplaats Admarkt adverteren we voor je op de best bekeken plekken van Marktplaats.nl en bereiken we zo een groot publiek.

Bing advertising: de zoekmachine advertentiedienst van Microsoft. Het is letterlijk dé tegenhanger van Google Ads en vertoont veel overeenkomsten met het programma van Google. Bing is een ideaal online marketingkanaal met (nog) relatief weinig concurrentie. Met 127 miljoen zoekopdrachten per maand en bijna 10% marktaandeel begint Bing een steeds serieuzere speler in Nederland te worden.

Overtuigd door onze transparante aanpak en expertise? en wil je kennis maken met jouw klantteam? Neem dan contact met ons op via 050 – 211 5311 of het contactformulier!

Inschrijven nieuwsbrief

Elke maand een update

Meld je aan voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.