Inschrijven voor de nieuwsbrief

In augustus zoekt iedereen op "huis kopen"

Augustus-Actie

In augustus zoekt iedereen op "huis kopen"

De maanden juli en augustus zijn al jarenlang piekmaanden wat betreft interesse in huizen. Hiermee bedoelen wij dat al jarenlang “huis kopen” het meest gezocht wordt op Google in de maanden juli en vooral augustus. De online campagnes werken in de zomervakantie gewoon door. Of eigenlijk: werken in de zomer juist door. Want tijdens de zomer blijven mensen actief op internet en oriënteren zich op grote beslissingen of aankopen. Het is een misverstand dat adverteren in de zomermaanden niet loont of zelfs minder effectief zou zijn.

Met de snel veranderende markt, hypotheek rentes en stijgende inflatie is nu het moment dat wij je op het hart willen drukken vooral gedurende deze periode je marketing helemaal top in orde te hebben.
 
Met ons team hebben we een ijzersterk strategisch en operationeel programma opgezet om juist in de maand die er toe doet online de juiste doelgroep op de juiste manier aan te spreken. Hierdoor informeer jij jouw klanten op een tot de verbeelding sprekende manier waarbij zij goed geïnformeerd, verantwoord en zelfverzekerd een keuze voor jou gaan maken.
 
We zijn er voor jou om je te helpen succesvol te zijn in deze uitdagende markt.
 
Boek nu je campagnes voor augustus, want deze waardevolle maand staat sneller voor de deur dan je denkt.

Augustus Actie

Aanmelding voor de Augustus Actie

Naam
Om je goed advies te kunnen geven, willen we graag weten om welk project of projecten het gaat waar we je mee kunnen helpen!
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Inschrijven nieuwsbrief

Elke maand een update

Meld je aan voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.