Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het Succes van ROSA in Barendrecht met Radyus

Geplaatst op 8 juli 2024

Janet Loeve is als marketing- en communicatiecoördinator bij Gebroeders Blokland verantwoordelijk voor de verkoop van ROSA Barendrecht. Met appartementen en gezinswoningen voor een brede doelgroep wist ze dat het project een gerichte marketingaanpak nodig had. Samen met Radyus bereikte ze de juiste kopers online.

Radyus hielp ons om de unieke voordelen van het project en de locatie te vertalen naar een krachtige online campagne.”

Slimme strategie

‘Gebroeders Blokland is niet alleen de vastgoedontwikkelaar, maar ook de bouwer van ROSA,’ vertelt Janet. ‘Er is een grote vraag naar woningen in Barendrecht, vooral in de wijk Vrouwenpolder. Hier woon je dicht bij Rotterdam en geniet je van de charme van Oud-Barendrecht, wat het een gewilde woonlocatie maakt. Radyus hielp ons om de unieke voordelen van het project en de locatie te vertalen naar krachtige online campagnes op Google, Facebook en Instagram. Hierdoor bereikten we niet alleen veel potentiële kopers, maar zagen we ook een hoge betrokkenheid.

Inzicht en optimalisatie

De campagnes leverden al snel indrukwekkende resultaten op. ‘Wat meteen opviel, was dat de impressie van het terras van het penthouse heel goed presteerde,’ vertelt Janet. ‘Radyus verbeterde met deze inzichten de advertenties, waardoor wij profiteerden van een lage Cost Per Lead en hoge conversiepercentages.

Samenwerking en betrouwbaarheid

We werken echt samen met Radyus en dat is heel prettig. We hebben regelmatig overleg om de campagnes bij te sturen en te optimaliseren. Op de real-time dashboards had ik steeds een duidelijk overzicht van de voortgang. Hierdoor kon iedereen die aan de verkoop werkte precies zien hoe de campagne verliep en hoeveel geïnteresseerden zich voor ROSA meldden.’

De kennis van Radyus van de vastgoedsector en hun datagedreven aanpak hebben impact bij het aantrekken van de juiste leads.

Een waardevolle aanbeveling

‘Ik zou Radyus zeker aanbevelen aan projectontwikkelaars,’ zegt Janet. ‘De kennis van Radyus van de vastgoedsector en hun datagedreven aanpak hebben impact bij het aantrekken van de juiste leads. En ze ontzorgen ons volledig. Hierdoor houd ik meer tijd over en kan ik me focussen op andere marketingactiviteiten.’ 

Vooruitblik

Radyus’ gerichte, datagedreven marketing-aanpak heeft geleid tot een succesvolle online campagne. Janet kijkt dan ook met vertrouwen naar toekomstige projecten.

De bewezen strategie, de expertise en de fijne samenwerking zorgen ervoor dat we bij volgende projecten zeker met Radyus gaan samenwerken.’

Contact

Ook snel campagne resultaten voor jouw vastgoedproject? Plan een gratis verkenningsgesprek. Onze accountmanager neemt z.s.m. contact met je op.

Delen:
Terug naar het overzicht
Inschrijven nieuwsbrief

Elke maand een update

Meld je aan voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.