Inschrijven voor de nieuwsbrief

Werken bij Radyus

Net Even Anders

Het begint met een klik

Wil jij ook Radyoloog worden en aan de slag bij succesvol Gronings online marketingbureau Radyus? Verwacht na werktijd geen spoedjes, whatsappjes, paniek of stress, want onze interne organisatie staat als een huis.

Het begint met een klik

Als het maar klikt. Dat geldt niet alleen voor onze advertenties, maar ook voor jou als nieuwe collega. Want de beste advertenties maak je als jij je bij ons thuis voelt. 

Jouw eigen thuis 

De online marketing branche kenmerkt zich door high end, young wild and free, marketingkreten. De weerbarstige werkelijkheid is vaak anders. Daarom is er bij Radyus oog voor jouw eigen thuis. Want een gezonde work-life balance is de basis om je werk goed te kunnen doen. Dat maakt ons nét even anders dan andere bureaus. 

Een geoliede machine

Verwacht na werktijd geen spoedjes, whatsappjes, paniek of stress, want onze interne organisatie staat als een huis: alle processen zijn duidelijk georganiseerd en helder beschreven. Deze prettige basis geeft jou de ruimte om je eigen ideale werkdag in te richten. Of dit op kantoor is, thuis of waar ook ter wereld, dat is aan jou. Bij Radyus ben je zelf verantwoordelijk voor je werk. Als je ergens tegenaan loopt, los je het met je collega’s op. Want samen bouwen we aan mooie campagnes. 

Ontwikkel je marketingskills

Radyus is het eerste bureau dat zich specialiseerde in vastgoed- en nieuwbouwmarketing. Daarin zijn wij de beste in Nederland! De vastgoedbranche is altijd in beweging. In deze turbulente niche ontwikkel jij je marketingskills razendsnel verder. Als Radioloog werk jij aan het marketingfundament van nieuwbouwprojecten in Nederland. We werken voor de grootste projectontwikkelaars. Prachtige klanten waar we trots op zijn. Met de verantwoordelijkheid over eigen projecten, draagt jij je eigen steentje bij: van een knus Fries dorp tot aan een nieuwe landmark in Amsterdam. 

Ruimte voor jouw ideeën 

Bij Radyus willen we graag de beste zijn én de beste blijven. Daarom krijgen nieuwe ideeën en initiatieven alle vrijheid. Dus heb je een idee voor TikTok? Top! Denk je dat een campagne met een andere opzet veel beter loopt? Be our guest. Want een goedlopende campagne geeft ons allemaal energie. 

En daar proosten we wekelijks op. Met een gezellige borrel als je zin hebt. Maar niks hoeft en alles mag. Want je thuisvoelen bij Radyus, dat kan ook gewoon vanuit huis. Wat ons bindt is onderling respect, vertrouwen, companionship en natuurlijk een passie voor marketing. 

Voel jij een klik? Dan maken we graag kennis met jou. Klik vooral verder op het sollicitatieformulier als je ambitie hebt als online marketeer of accountmanager.

NIEUWE ACCOUNTMANAGER

Het ambitieuze marketingteam van Radyus kijkt uit naar een nieuwe accountmanager online marketing. Pak jij deze rol? 

Voel je thuis als Accountmanager

MEDIOR OF SENIOR ONLINE MARKETEER

Voor de uitbreiding van ons team zoeken wij een enthousiaste en ervaren online marketeer. 

Voel je thuis als Online marketeer

Inschrijven nieuwsbrief

Elke maand een update

Meld je aan voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.