Inschrijven voor de nieuwsbrief

Werken bij Radyus

Net Even Anders

Het begint met een klik

Ontdek de wereld van online marketing als Radyoloog bij het innovatieve Groningse bedrijf Radyus – Ervaar de vrijheid van remote werken en grenzeloze mogelijkheden!

Even voorstellen: Radyus

Wij zijn geen gewoon marketingbureau, maar een team van eigentijdse en innovatieve trendsetters in online marketing voor vastgoed- en nieuwbouwprojecten. Wij zijn gedurfde vernieuwers, creatieve probleemoplossers en avontuurlijke denkers. Onze passie voor online marketing drijft ons om de beste te zijn en te blijven.

Bij ons draait het niet alleen om het behalen van resultaten, maar ook om het creëren van een geweldige werkomgeving. Ons team van digital nomads werkt samen vanuit alle uithoeken van de wereld aan uitdagende projecten voor de grootste projectontwikkelaars van Nederland. We zijn enthousiast, ambitieus en onconventioneel. In onze open cultuur geloven we in het delen van kennis en vaardigheden, zodat we samen het beste resultaat kunnen behalen.

Bij Radyus:

Bij Radyus waarderen we nieuwe ideeën en initiatieven. Als jij een geweldig idee hebt voor TikTok of gelooft dat een campagne met een andere aanpak beter zal presteren, geven we je alle vrijheid om het uit te proberen. Een succesvolle campagne geeft ons allemaal energie en voldoening.

We zijn gefascineerd door de grenzeloze mogelijkheden van AI, de onthullende inzichten van machine learning en de kracht van algoritmes in de moderne marketingwereld. Bij Radyus staan we vooraan bij de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied, en jij hebt de kans om hieraan bij te dragen en je marketingskills verder te ontwikkelen.

Jouw rol: De Radyoloog

Als Radyoloog werk jij aan het marketingfundament van nieuwbouwprojecten in Nederland. Als accountmanager en online marketeer ben jij een essentiële schakel binnen ons dynamische bedrijf. Met jouw ervaring en expertise ben je verantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van ons klantenbestand in de vastgoedbranche. Je werkt trots en vol passie samen met de grootste projectontwikkelaars, van knusse Friese dorpen tot indrukwekkende nieuwe landmarks in Amsterdam.

Jouw creatieve en strategische benadering van online marketing zorgt ervoor dat nieuwbouwprojecten de aandacht krijgen die ze verdienen. Je ontwikkelt en implementeert pakkende content voor onze klanten en onze eigen Radyus social-accounts, waarmee je een waardevolle bijdrage levert aan het vergroten van online zichtbaarheid en succes.

Als ervaren professional begrijp je dat de vastgoedbranche constant in beweging is. Je anticipeert proactief op nieuwe ontwikkelingen en trends en past jouw marketingstrategieën hierop aan. Met jouw analytisch inzicht en resultaatgerichte aanpak zorg je ervoor dat de marketingcampagnes van onze klanten effectief zijn en de gewenste doelen bereiken.

Jouw bijdrage maakt echt een verschil. Je speelt een sleutelrol in het succes van nieuwbouwprojecten, waardoor je direct impact hebt op de vastgoedbranche in Nederland. Jouw werk is niet alleen uitdagend, maar ook voldoening gevend. Je krijgt de kans om jouw vaardigheden en talenten optimaal te benutten, terwijl je samenwerkt met een divers en getalenteerd team van professionals.

Net even anders dus:

Bij Radyus begrijpen we dat een gezonde work-life balance cruciaal is voor succes. Wij zijn anders dan andere bureaus omdat we oog hebben voor jouw eigen thuis, waar dat op dat moment ook is. Nieuw-Zeeland, Portugal, Thailand of wellicht Eindhoven. Wat ons bindt is onderling respect, vertrouwen, companionship en natuurlijk een gedeelde passie voor marketing.

Als jij op zoek bent naar een dynamische werkomgeving waar creativiteit en samenwerking samenkomen, solliciteer dan nu bij Radyus en ervaar het andere marketingavontuur!

NIEUWE ACCOUNTMANAGER

Het innovatieve marketingteam van Radyus kijkt uit naar een nieuwe accountmanager online marketing. Pak jij deze rol?

Voel je thuis als Accountmanager

MEDIOR OF SENIOR ONLINE MARKETEER

Voor de uitbreiding van ons team zoeken wij een enthousiaste en ervaren online marketeer.

Voel je thuis als Online marketeer

Inschrijven nieuwsbrief

Elke maand een update

Meld je aan voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.