Inschrijven voor de nieuwsbrief

ASR – Huren in Energiek

Op een van de meest opkomende locaties aan de rand van de stad Groningen is het project Huren in Energiek ontwikkeld. Dit project bestaat uit twee luxe woongebouwen met in totaal 78 driekamerappartementen in de vrije sector huur.

Voor dit project hebben we een gedegen staaltje multi-channel marketing strategie ten uitvoering gebracht. Hierbij bereikten we de passieve potentiële klant via een Instagram Traffic campagne. Daarnaast is er op social media gekozen voor een Facebook Like Ads campagne om ook op facebook de zichtbaarheid en betrokkenheid te verhogen. Op zowel Facebook als Instagram verzorgden we verder een gedegen stroom van organische content. Deze content berichten werden opgesteld dat ze mogelijk geïnteresseerden in de drie verschillende fasen van de klantreis op de juiste manier bedienden. (See, think en do fase elk met eigen boodschappen, tone-of-voice en call-to-actions.)

Een extra highlight in deze contentstrategie was de aanwezigheid van onze experts op het verhuur event van 21 oktober 2021. Hierbij werd ter plaatse leuke en relevante content gemaakt die direct gedeeld werd op de social media kanalen van de klant.

Als laatste bereikten we de actief zoekende doelgroep door een uitgebreide Google Search campagne waarbij zowel de teksten als de targeting naadloos aansloten bij de uiteindelijk geïnteresseerden.

Energiek resultaten 3 maanden:

Traffic ads:
Conversies: 115 aanmeldingen
Kosten per conversie: 20 euro

Instagram content:
Berichten geplaatst: 24
Nieuwe volgers: 68
Bereikte accounts: 40.000
Weergaven: 222.280
profielbezoeken: 1.129

Facebook Like Ads:
Nieuwe Likes: 224 likes
Kosten per like: 1,87 euro

Delen:
Terug naar het overzicht
Inschrijven nieuwsbrief

Elke maand een update

Meld je aan voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.