Inschrijven voor de nieuwsbrief

Somerparc aan de Amstel

“First-class living at its finest” en “A once-in-a-lifetime opportunity”, termen die passen bij het nieuwbouwproject Somerparc aan de Amstel van AM.

Excellent wonen en leven aan de oevers van de Amstel rivier. Een project wat luxe en comfort combineert met de rijke uitstraling van Italiaanse palazzi, gelegen in het gewilde Amstelkwartier. Het project bestaat uit 59 exclusieve woningen: 42 prachtige City Apartments, 14 royale Town Houses en 3 luxueuze Penthouses met een prachtig, weids uitzicht over de Amstelbocht.

Een project met een prachtige website en mooie AI’s, die goed van pas kwamen tijdens de online campagne. We hebben verschillende campagnes gedraaid voor de diverse woningtypes, omdat er een groot verschil was in prijsranges en de uiteindelijke doelgroep. Op deze manier konden de juiste advertenties op het juiste moment aan de juiste doelgroep getoond worden.

Voor de Town Houses en City Apartments hebben we gebruik gemaakt van advertenties op Google, Instagram en Facebook. Daarnaast hebben we verschillende PPA’s ingezet op Facebook.

Voor de Penthouses hebben we geadverteerd op Google en Instagram, zowel in het Nederlands als in het Engels, en hebben we gebruik gemaakt van hele specifieke targeting om zo de uiteindelijke doelgroep uit het hogere segment te gebruiken.

Delen:
Terug naar het overzicht
Inschrijven nieuwsbrief

Elke maand een update

Meld je aan voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.