Inschrijven voor de nieuwsbrief

Radyus nieuwe hoofdsponsor Social Media Club 050

Geplaatst op 6 januari 2014

Als online adverteerders ligt onze passie bij online marketing en social media. Dit uit zich in succesvolle campagnes voor onze klanten. Maar ook op persoonlijke titel zijn we op alle media vertegenwoordigd. Mooie plaatjes pinnen we op Pinterest. Mooie liedjes sharen we op Spotify en uiteraard delen we elk hoogte en dieptepunt uit ons privéleven moeiteloos via Twitter en Facebook.

smc050

En toen was daar de Social Media Club. Een soort AA met andere social media-verslaafden. We vonden er onze soortgenoten. We werden gevoed met interessante kennis door de parels uit het vak. We maakten er nieuwe vrienden. En dat alles onder het genot van onze favoriete drank; een borrel. We misten geen enkele bijeenkomst. En er kwamen vorig jaar mooie thema’s aan bod, zoals The future of social media, communicatie en communities, ROI van social media & The dark side of social media. En niet te vergeten sprak onze eigen Roel over Facebook Conversietracking en Custom Audiences!

Met de komst van de new and improved versie van de SMC050 versie 3.0 besloten we dat het tijd was om hoofdsponsor van de club te worden. Door deze verbinding zijn we als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en staan we in nauw contact met de pioniers uit het vak. Zoals de SMC050 het zelf eerder deze week aankondigde: “Wij worden blij van mensen die blij van ons worden en daarom is Radyus onze partner voor het jaar 2014.” En daar worden wij op onze beurt ook weer heel blij van.

Vergeet ik bijna te zeggen dat de kern van dit verhaal is, dat je vooral contact met ons moet opnemen voor een mooie online campagne voor je dienst of product. Met persoonlijke aandacht van betrokken medewerkers die op de hoogte zijn van de laatste wetenswaardigheden. Meer informatie vind je op onze site. Of spreek ons aan tijdens de borrel van de SMC050. Vinden we leuk!

Delen:
Terug naar het overzicht
Inschrijven nieuwsbrief

Elke maand een update

Meld je aan voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.