Inschrijven voor de nieuwsbrief

Syntrus Achmea

Ook klant worden?
syntrus achmea

Radyus verzorgt met veel enthousiasme de online campagnes van vrije sector huurprojecten voor Syntrus Achmea Real Estate & Finance. Initieel worden er Facebook en Instagram pagina’s aangemaakt met als doel inschrijvingen voor de nieuwsbrief te genereren op de voorloopsite. Afhankelijk van het project, zet Radyus hiervoor Google Search, Marktplaats, Facebook (Lead-, Traffic- en Page Post Ads) en Instagram Traffic Advertenties in…

…Op het moment dat de volledige verhuurwebsite live staat, zijn de aanmeldingen voor de nieuwsbrief niet meer het hoofddoel van de campagne. De volledige focus ligt nu op de inschrijvingen voor woningen. Hiermee komen de Lead-Ads te vervallen. Dit medium wordt namelijk specifiek ingezet om in korte tijd zoveel mogelijk kwalitatieve inschrijvingen voor de nieuwsbrief te verzamelen.

monitoring en optimalisatie

De specialisten van Radyus monitoren gaandeweg welk advertentietype voor de meeste conversies zorgt. Hier wordt vervolgens meer op ingezet en op geoptimaliseerd. Ook zet Radyus technieken als ‘Lookalikes’ in om de advertenties relevanter te maken voor de doelgroep. Alle campagneresultaten worden live weergegeven in een online dashboard. Hierin kan Syntrus Achmea Real Estate & Finance voortdurend de gegevens van elke willekeurige periode inzien. Regelmatig sturen we een uitgebreide toelichting op de resultaten, inclusief een uitleg van de verrichte optimalisaties.

 

online marketing vastgoed

Ook doeltreffende campagnes voor jouw merk? Neem dan contact op met een van de Radyologen!

 

Inschrijven nieuwsbrief

Elke maand een update

Meld je aan voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.