Inschrijven voor de nieuwsbrief

Coen van de Steeg

WeHelpen

Ook klant worden?
WeHelpen

Radyus is vanaf het begin betrokken bij WeHelpen en het is een prettige manier om te starten en samen een droom waar te maken. De samenwerking met Radyus heb ik ervaren als zeer vertrouwd, alsof je werkt met collega’s. Radyus is een enorme serviceprovider en heeft ook een strategische rol gehad binnen WeHelpen. Hoe ik Radyus zou aanbevelen aan anderen? Radyus is creatief, betrokken en het zijn waarmakers. Ze leveren en hebben aan een half woord genoeg en dat werkt erg prettig. Radyus leeft zich in en snapt de kant van de klant en dat is heel wat waard!

Wij helpen wehelpen

WeHelpen is een platform waarop hulpzoekende- en hulpbiedende mensen elkaar vinden. De oprichter zat thuis met een gebroken been en realiseerde dat hij best een handje kon gebruiken. Zo was WeHelpen geboren. Radyus is sinds de start betrokken bij WeHelpen om die missie te verwezenlijken. Zo’n vertrouwde basis kan ervoor zorgen dat er diensten worden verleend die buiten het vertrouwde palet vallen. Zo heeft Radyus een aantal jaar de WeHelpen servicedesk ondersteund. Uit het helpen van hulpzoekers, vloeide prachtige en waardevolle content voort. Wekelijks publiceerde Radyus ‘de hulpvraag van de week’ op Facebook. Een mooi voorbeeld van unieke content die ertoe leidde dat de online community groeide en geboeid bleef.

 

Na verloop van tijd groeide het platform van WeHelpen en werd de servicedesk naar regiocentra uitgebouwd. Deze centra worden vandaag de dag bemand door vrijwilligers, die destijds door Radyus zijn getraind. Radyus heeft naast deze werkzaamheden veel specifieke campagnes gedraaid rondom een bepaald onderwerp. Een voorbeeld hiervan is “WeHelpen hersenletsel”, waarbij mantelzorgers werden opgeroepen om slachtoffers van niet aangeboren hersenletsel te ondersteunen. De doelgroep hulpzoekenden stond hierbij steeds nadrukkelijk centraal.

de samenwerking tussen Radyus en wehelpen

Radyus en WeHelpen hebben van meet af aan intensief samengewerkt. Er is vaak meegedacht over de strategie en de in te zetten techniek om WeHelpen tot een succes te maken. Radyus is nog steeds ontzettend trots om onderdeel te zijn van zo’n prachtig platform! Het is fijn om vanuit altruïstisch oogpunt voor een klant als WeHelpen te werken. Net als WeHelpen je droom verwezenlijken? Ook jou helpen wij graag om je doelen te bereiken.

Klik hier om contact op te nemen met een van onze Radyologen.

Inschrijven nieuwsbrief

Elke maand een update

Meld je aan voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.