Inschrijven voor de nieuwsbrief

Radyus trots op gunning aanbesteding Onderwijsgroep Noord

Geplaatst op 4 april 2017

Onlangs is bekend gemaakt dat Radyus in combinatie met Fundament All Media de aanbesteding van Onderwijsgroep Noord heeft gewonnen. Met name onze onderscheidende en creatieve strategie heeft de doorslag gegeven. Daarmee krijgen we het vertrouwen voor de zorg van de communicatiediensten van Onderwijsgroep Noord voor de komende drie jaar.

Arjan Terpstra (projectleider/strateeg) vertelt enthousiast: “Eindelijk mag iedereen het weten! Wij zijn erg trots op het vertrouwen dat Onderwijsgroep Noord ons heeft gegeven.”

We gaan met veel plezier deze nieuwe uitdaging aan en zien uit naar een succesvolle samenwerking. Natuurlijk hebben we dit goede nieuws alvast geheel in stijl gevierd met champagne en taart.

Met deze aanbesteding voor mediadiensten gaan we de komende jaren invulling geven aan onder andere de communicatiestrategie, campagnes en media-inkoop voor Onderwijsgroep Noord. We zullen dit samen doen met het bestaande marketing en communicatie team van de onderwijsgroep.

Radyus en Fundament All Media hebben ons laten zien dat zij onze ambities en uitdagingen uitstekend begrijpen. Ook hebben zij aangetoond effectief te kunnen samenwerken. De gezamenlijke inschrijving droeg bij aan een goeddoordachte strategie. Fundament All Media en Radyus toonden aan als beste in staat te zijn om een slimme combinatie te maken tussen online en offline. Hiermee zetten beide bedrijven direct de juiste toon tijdens de aanbestedingsprocedure. Dat geeft veel vertrouwen voor de toekomst.

Bert Schuthof, adjunct-directeur van Onderwijsgroep Noord.

Onderwijsgroep Noord is een bestuurlijke samenwerking van Terra, Dollard College en rsg de Borgen. De scholen zijn verspreid over 23 vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe.

Delen:
Terug naar het overzicht
Inschrijven nieuwsbrief

Elke maand een update

Meld je aan voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.