Inschrijven voor de nieuwsbrief

Kern van online marketing

Optimalisatie van jouw website

Neem contact op
Jouw website

Optimalisatie van jouw website staat voor Radyus centraal bij een online marketing strategie. Dat betekent dus dat we bij voorkeur onze campagnes afstemmen op een geoptimaliseerde website en daardoor zeker weten dat we jouw doelstellingen kunnen realiseren en in Google Data Studio zichtbaar kunnen maken. Het optimaliseren van jouw website is een specialistisch en multidisciplinair gebied waar onze teams zich dagelijks mee bezighouden.

Waarom optimaliseren?

Website optimalisatie is van essentieel belang binnen een online marketing strategie. Door je website te optimaliseren zorg je ervoor dat je online marketing euro’s beter worden besteed. Immers, die dure bezoekers via Google Adwords moeten ook wat opleveren. Als je ervoor kunt zorgen dat je conversie van 3% naar 4% stijgt, kan je dat veel meer opleveren dan een stijging in traffic door effectieve advertenties. Daarnaast heb je van het optimaliseren van je website continu profijt, niet alleen wanneer een campagne loopt.

Website optimalisatie – SEO

In een Search engine optimalisatie (SEO) traject staat het verbeteren van jouw webpagina’s en structuren binnen je website om beter vindbaar te worden, centraal. De relevantie voor de consument is daarbij van groot belang en een Keyword analyse vormt hiervoor de basis. Daarbij kan de focus worden gelegd op voor jou belangrijke zoektermen die zoekvolume bevatten.

Conversie verbetering

Conversie verbetering is méér dan alleen A/B-testen. Het gaat om het verbeteren van de gebruikerservaring van websites en daar komt veel bij kijken. Door onze ervaring weten we inmiddels dat elke website geschikt is voor conversie verbetering. Ook als je weinig traffic hebt, zijn er optimalisatie kansen.

Op zoek naar de magische mix voor website optimalisatie? Lees dit artikel: Optimaliseer je website met deze magische mix

Benieuwd wat voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op via 050 – 360 0456 of het contactformulier

Inschrijven nieuwsbrief

Elke maand een update

Meld je aan voor de nieuwsbrief