Inschrijven voor de nieuwsbrief

Adverteren, optimalisatie en advies

Wij verbeteren jouw marketing inspanningen

Onze Diensten

Wij zorgen voor relevant verkeer naar jouw website. Dat is onze belofte aan jou. Om die belofte waar te maken, willen we jou eerst leren kennen. Wat zijn jouw doelen? Waar wil jij staan over vijf jaar? Als wij hier een helder beeld van hebben, gaan we met je om tafel en stellen we een resultaatgerichte marketingstrategie op. Met een duidelijke koers vaart het namelijk makkelijker. Ons team Radyologen staat vervolgens te trappelen om jouw strategie tot een succes te maken. Klaar voor de start?

Met drie stappen het internet veroveren

Dit zijn de Radyus diensten waarmee we samen het internet gaan veroveren. Het mooie van deze diensten is dat ze elkaar aanvullen en versterken. Dat zorgt voor een grotere slagingskans van jouw marketingstrategie. Een groot voordeel van marketing van nu is dat de meeste marketingkanalen meetbaar zijn. Hierdoor zijn de kanalen die je inzet beter op elkaar af te stemmen. Het monitoren en optimaliseren is waar de Radyologen goed in zijn en is integraal onderdeel van onze aanpak. Dit leidt tot grote tevredenheid van onze huidige klanten. Ben je al enthousiast? Laat je gegevens achter. We nemen binnen 24 uur contact met je op. 

Online Adverteren

Jouw doelgroep zit online. Punt! Wij weten dat als geen ander als experts in internet adverteren. Wij zetten hiervoor kanalen als Google, Facebook (Meta), Instagram (Meta), TikTok, LinkedIn, Funda en Marktplaats in. Maar niet voordat we doeltreffende advertenties hebben opgesteld waardoor jouw doelgroep zich aangesproken voelt. Meer weten? Lees hier verder.

Content Marketing

Met contentmarketing kun je eenvoudig en kwalitatief relaties opbouwen met jouw doelgroep en tegelijkertijd hoger scoren in de Google zoekresultaten. Dat is een win-win! Enerzijds ben je relevant voor je doelgroep, anderzijds bind je ze aan je en zorg je dat ze geboeid blijven. De content maken wij vervolgens vindbaar op Google middels Zoekmachine Optimalisatie (SEO), en zo is de cirkel weer rond… Lees hier verder.

Website Optimalisatie

Optimalisatie van jouw website staat centraal in een online marketingstrategie. Dat betekent dat we campagnes afstemmen op een geoptimaliseerde website en daardoor zeker weten dat we jouw doelstellingen realiseren. Het optimaliseren van jouw website is een specialistisch en multidisciplinair gebied waar onze teams zich dagelijks mee bezighouden. Ook een geoptimaliseerde website? Klik hier.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Maar hoe zorg je nou dat jij boven staat in de resultaten van Google? Dat is simpel: om bovenaan in de resultaten van Google te komen heb je een goed ingerichte, gebruikersvriendelijke website nodig. De strategie om (organisch) meer verkeer naar jouw website te genereren heet zoekmachineoptimalisatie. Hier lees je er meer over.

Marketing Automation

Marketing automation biedt de mogelijkheid om op een gepersonaliseerde manier te communiceren met de doelgroep. Het grote voordeel van marketing automaton is dat de ontvanger heeft aangegeven jouw bericht te willen ontvangen. Lees hier verder.

In een persoonlijk gesprek ontdekken hoe Radyus voor jou kan werken? Neem contact met ons op!

Inschrijven nieuwsbrief

Elke maand een update

Meld je aan voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.