Inschrijven voor de nieuwsbrief

Relevant op ieder moment

Contentmarketing

Neem contact op
Goede content werkt

Wat is online marketing zonder contentmarketing? De gemiddelde Nederlander komt tegenwoordig aan zijn nieuws via internet. Radyus is zich hierbij bewust dat de doelgroep de leiding heeft genomen en ons doel is dan ook het aanbieden van waardevolle content.

Bij contentmarketing staan de interesses en behoeften van de klant centraal. Goede content beweegt zich online via allerlei kanalen. De grootste uitdaging is dan ook het creëren van content die jouw doelgroep in beweging brengt, die wordt gedeeld, content waar ze zelf om vragen. Kortom, relevant op ieder moment.

Contentmarketing

Of je doel met contentmarketing nu is om een relatie op te bouwen met je publiek, leads te genereren of te converteren of de loyaliteit van jouw doelgroep te vergroten, Radyus legt de basis met een goede contentstrategie.

Journalistiek en reclame

Waar contentmarketing om gaat, is het creëren van relevante en waardevolle verhalen in tekst, beeld en/of geluid die aansluiten bij de belevingswereld en interesses van de doelgroep. En hier komen twee werelden samen: journalistiek en reclame.

De geïntegreerde aanpak

Een geïntegreerde aanpak van paid, owned en earned media is bij contentmarketing het allerbelangrijkste. Radyus zorgt daarbij voor relevante content en zet jouw reclamebudget in om publiek naar je website te trekken. We vangen je doelgroep op met een goede landingspagina, verleiden en begeleiden ze naar de volgende fase, zoals aanmelding voor een nieuwsbrief, doorlezen, andere relevante content lezen of fan worden.

Samen leggen we de basis voor een concreet contentmarketingplan met de volgende 6 stappen:

  • Positionering
  • Contentformule
  • Rubrieken en programmaformats
  • Contentplanning
  • Redactie
  • Contentmapping

Een interessant stuk over de 7 basisstappen voor het ontwikkelen van een contentmarketing strategie lees je hier:  7 basisstappen voor jouw content strategie

Benieuwd wat goede content voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op via 050 – 360 0456 of het contactformulier!

Inschrijven nieuwsbrief

Elke maand een update

Meld je aan voor de nieuwsbrief