Inschrijven voor de nieuwsbrief

Het vastgoed platform

Adverteren op Funda

Neem contact op
Best bekeken huizenwebsite

Adverteren op Funda, hét vastgoedplatform van Nederland? Met ruim 40 miljoen bezoeken per maand is de best bekeken huizensite en al jaren het startpunt voor iedereen die een huis wil kopen. En waar de potentiële kopers zijn, daar wil je als projectontwikkelaar of makelaar ook zijn. Op Funda kun je namelijk heel gericht zoeken: op locatie, op type woning en op prijs. Door advertenties slim te targetten kun je de mensen die op zoek zijn naar een nieuw huis een advertentie laten zien die voldoet aan hun zoekcriteria. Op die manier toon je relevante advertenties die zorgen voor kwalitatief hoogwaardige traffic naar je website.

Funda

Wil jij ook graag adverteren op Funda, de best bekeken huizensite van Nederland? Wij denken graag met je mee! Elke advertentiecampagne is anders en wij zetten de campagne op door slim te targetten. Zo zorgen wij ervoor dat de mensen die op zoek zijn naar een nieuw huis een advertentie zien die voldoet aan hun zoekcriteria. Relevante advertenties tonen om meer verkeer naar je website te leiden, daar draait het om.

Gericht campagne voeren

Je kunt heel gericht campagne voeren. Via slimme targeting bereik je namelijk de doelgroep die je voor ogen hebt op het juiste moment met de juiste boodschap en kun je resultaat van je campagne verhogen. Zodra de banner online staat, kunnen we in ons dashboard direct de respons hiervan inzien.

Een campagne kan o.a. op basis van de onderstaande filters, gesegmenteerd ingezet worden:

  • Locatie
  • Prijsklasse in de zoekopdracht
  • Kenmerken van het object
  • Audience targeting
  • Sequential targeting
  • Meteen beginnen met adverteren op Funda?

Als je meer wilt weten over deze online campagne mogelijkheden, neem dan contact met ons op via 050 – 211 5311 of het contactformulier!

Inschrijven nieuwsbrief

Elke maand een update

Meld je aan voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.