Inschrijven voor de nieuwsbrief

Google Ads

Adverteren op Google

Neem contact op
Google Ads

Onze Radyologen zijn gecertificeerde Google Ads specialisten. Jouw Google campagne is bij ons dus in goede handen! We helpen je graag bij het verhogen van het zoekverkeer en het genereren van meer conversies. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke advertenties werken en welke niet. We kunnen een campagne voor je opzetten en uitvoeren, of je coachen bij je eigen campagne. Daarbij optimaliseren wij graag je campagne met behulp van Google Analytics.

Google Search Advertenties

Google Search advertising of adverteren op de zoekmachine van Google is een snelle manier om lokaal of wereldwijd relevante doelgroepen te bereiken. De advertenties staan boven de organische (onbetaalde) zoekresultaten. Het grootste voordeel is dat de bezoekers actief op zoek zijn naar jouw producten of diensten in de zoekmachine. Door relevante zoekwoorden in te kopen worden je advertenties getoond aan jouw online doelgroep.

Search Engine Advertising

Radyus specialiseert zich in search engine advertising of zoekmachinemarketing voor efficiënt en resultaatgericht adverteren op Google. Een zorgvuldig opgezette Google Ads-campagne genereert veel relevant verkeer naar je website en verhoogt jouw conversies: inschrijvingen op de website of daadwerkelijke verkopen in een webshop.

Jouw Google Ads-campagne is in goede handen bij onze Radyologen. Wij zetten de campagne op met de juiste zoekwoorden en gerichte advertentiebudgetten. De tekstadvertenties bevatten altijd de belangrijkste informatie en de juiste call-to-action. Of jouw campagne nu draait om branding of om verkoop: onze specialisten vinden de juiste toon.

Google Display Advertenties

Google Display advertising is een een ideale manier om een grote online zichtbaarheid te genereren. Zeer geschikt voor merkbekendheid of productintroductie. Met prikkelende banners en activerende tekstadvertenties worden mooie resultaten bereikt. Vooral waar het gaat om branding of een productintroductie is een bannercampagne zeer geschikt.

Waar zijn de Display advertenties te zien?

De advertenties kunnen weergegeven worden op meer dan twee miljoen websites en in meer dan 650.000 apps. Ze kunnen dus overal worden vertoond waar jouw doelgroep is. De banners (beeldadvertenties) en tekstadvertenties kunnen worden vertoond op geselecteerde sites uit het Google Display Netwerk. Ook retargeting of remarketing met banners behoren tot de mogelijkheden.

Uit het grote aanbod selecteren wij websites waarop jouw banners vertoond worden. Deze selectie gebeurt op basis van onderwerp van een website of de content die hierop staat. Zo verschijnen de advertenties op relevante websites in het Google Netwerk door matching met zoektermen en handmatige selectie van websites door ons.

Meteen beginnen met adverteren op Google?

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden van een online campagne op Google, neem dan contact met ons op via 050 – 211 5311 of het contactformulier!

Inschrijven nieuwsbrief

Elke maand een update

Meld je aan voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.