Inschrijven voor de nieuwsbrief

Instagram

Adverteren op Instagram

Neem contact op
Instagram

Instagram is de populairste foto-app van dit moment en heeft een enorm bereik. In Nederland hebben 3,2 miljoen Nederlanders een account, waarvan 47% dagelijks actief is. Vooral onder jongeren (16 tot 24 jaar) is het erg populair, maar ook de doelgroep tot 40 jaar groeit hard. Deze doelgroep is dan ook goed te bereiken met een Instagram campagne. Dit medium is mobile-only, dus de advertenties zijn alleen zichtbaar op de app voor iOS en Android.

Instagram Traffic-Ads

Op dit medium kun je zeer doelgericht adverteren om zo meer traffic naar je website te genereren. Je kunt je doelgroep bepalen door je campagne te richten op zaken als woonplaats, leeftijd, geslacht, gezinssituatie of interesses. Of je nu wilt dat jouw doelgroep meer te weten komt over jouw product, zich inschrijven voor de nieuwsbrief of een brochure downloaden: met Instagram Traffic-Ads zorg je dat de juiste doelgroep naar jouw website gaat en direct landt op de pagina die jij ze wilt laten zien.

Instagram Lead-Ads

Met leadadvertenties maak je het voor mensen eenvoudiger om hun interesse in jouw product of dienst kenbaar te maken. Want wees eens eerlijk: heb je ooit iemand ontmoet die gek is op online formulieren invullen? Vast niet. Het kost relatief veel tijd en op je smartphone is het soms een behoorlijke opgave.

Instagram heeft dit met Lead-Ads veel laagdrempeliger gemaakt: je hoeft niet meer te typen want je gegevens zijn al op het leadformulier ingevuld. Je hoeft alleen nog op ‘verzenden’ te klikken. Tik, tak en klaar! Je kunt Lead-Ads gebruiken voor inschrijvingen voor de nieuwsbrief, informatie- of offerteaanvragen, terugbelverzoeken, korte enquêtes en meer.

Meteen beginnen met adverteren op Instagram?

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden van een online campagne op Instagram, neem dan contact met ons op via 050 – 211 5311 of het contactformulier!

Inschrijven nieuwsbrief

Elke maand een update

Meld je aan voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.