Inschrijven voor de nieuwsbrief

Admarkt

Adverteren op Marktplaats

Neem contact op
Marktplaats

Jouw product of dienst promoten via Marktplaats Admarkt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres want wij zijn een Admarkt Gecertificeerd Bureau. Marktplaats is in Nederland de populairste website op het gebied van rubrieksadvertenties. Dagelijks bezoeken ruim 2,1 miljoen mensen het grootste Nederlandse handelsplatform. Met ruim 1.800 rubrieken is er altijd wel een categorie die past bij jouw product of dienst. Zo kun je dus advertenties tonen aan mensen die gericht aan het zoeken zijn én een koopintentie hebben.

Marktplaats

Wil jij graag je product of dienst promoten op Marktplaats? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een Admarkt Gecertificeerd Bureau. Dit is een officiële erkenning voor bedrijven die hebben aangetoond dat ze professionals zijn in Marktplaats advertenties. Jouw campagne is bij ons dus in goede handen!

Eén van onze medewerkers maakt de advertentie(s) voor je op waarin we je product of dienst uitgebreid beschrijven. Na een eventuele correctieronde zetten we de advertentie(s) live. Gedurende de looptijd van de campagne monitoren we het succes van de advertentie(s) en waar nodig schaven we die bij om het maximale resultaat uit het beschikbare budget te halen.

Marktplaats is in Nederland de populairste website op het gebied van rubrieksadvertenties. Dagelijks bezoeken ruim 2,1 miljoen mensen het grootste Nederlandse handelsplatform. Omdat Marktplaats is verdeeld in meer dan 1.800 rubrieken is er altijd wel een categorie die past bij jouw product of dienst. Zo kun je dus advertenties tonen aan mensen die gericht aan het zoeken zijn én een koopintentie hebben.

Meteen beginnen met adverteren op Marktplaats?

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden van een online campagne, neem dan contact met ons op via 050 – 211 5311 of het contactformulier!

Inschrijven nieuwsbrief

Elke maand een update

Meld je aan voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.