Inschrijven voor de nieuwsbrief

Jouw website beter vindbaar

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Meer weten over SEO?
SEO

Maar hoe zorg je nou dat jij boven in de resultaten van Google staat? Dat is simpel: om bovenaan in de resultaten van Google te komen heb je een goede website nodig. De strategie om (organisch) meer verkeer naar jouw website te genereren heet zoekmachine optimalisatie.

Wat betekent zoekmachineoptimalisatie? (SEO)

Zoekmachineoptimalisatie verwijst naar het proces waarbij Google webpagina’s indexeert. vrijwel alle pagina’s op het internet op dagelijkse basis. Zodra een pagina is geïndexeerd, kan de zoekmachine deze analyseren op relevantie en kwaliteit in relatie tot zoekopdracht. Kwaliteit en relevantie worden ondermeer bepaalt door het aantal externe links dat naar de webpagina verwijst. Een populaire website (veel mensen linken naar de website) wordt beschouwd als een beter presterende website. Het is dus belangrijk om te zorgen dat jouw webpagina’s zo goed mogelijk ranken.

Google prefereert websites die kwalitatief goed in elkaar zitten. Denk hierbij aan spelling en grammatica, relevantie en of de informatie up-to-date is. De relevante zoals hiervoor genoemd wordt vastgesteld door Google door de zoekopdracht te matchen met de informatie op de pagina in kwestie (door middel van zoekwoorden).

Het is dus belangrijk dat er kwalitatief goede informatie op jouw webpagina’s staat. Om dit te realiseren biedt Radyus ook SEO diensten aan. Hierbij wordt eerst een scan uitgevoerd op de website en wordt dan bepaald welke acties nodig zijn om te zorgen dat de website organisch beter gaat presteren.

Ook jouw organische vindbaarheid verbeteren? Wij komen graag met je in contact.

Inschrijven nieuwsbrief

Elke maand een update

Meld je aan voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.