Inschrijven voor de nieuwsbrief

Leer ons kennen

Wij zijn Radyus

Onze mensen
Radyus

Wij zijn een Noord-Nederlands allround marketingbureau. Je kunt bij ons terecht voor advies en hulp bij al je marketing activiteiten, of het nu de vindbaarheid van je website is, je SEA-campagnes, een contentkalender of een complete campagne op diverse platformen. We doen veel vastgoedprojecten waarbij we ervoor zorgen dat nieuwbouwprojecten online gepromoot worden. Maar bijten ons net zo lief vast in de emailmarketing van een drukwerkleverancier.

Radyologen

Werk je bij Radyus, dan mag je de eretitel Radyoloog voeren. Radyologen staan voor elkaar klaar als het nodig is, hebben ruime online marketingkennis en houden van een geintje. We vormen een hecht team, houden van korte lijnen, openheid, ambitie en professionaliteit. Centraal bij ons staan vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Werken bij Radyus betekent meedenken over de invulling van de dienstverlening en over jouw rol in onze ambities.

Dienstverlening

De ene houdt graag zelf de touwtjes in handen, de andere wil compleet ontzorgd worden. Daar houden wij natuurlijk rekening mee: je kunt terecht voor net dat beetje hulp, maar ook voor volledige full service dienstverlening.

Full service

Hier staan we bekend om, onze full service. Van A tot Z denken we met je mee. We stippelen de marketingstrategie voor je uit die naadloos aansluit bij jouw doelstellingen, adviseren die kanalen, die relevant zijn voor jouw business, zetten campagnes voor je op en richten Google Data Studio voor je in. Daarna gaan we van start waarbij we nauwgezet de campagneresultaten volgen en de conversie gaan optimaliseren.

Hands & feet

Waar we bij full service je volledig inpakken en ontzorgen, doen we bij hands & feet een stapje terug. Je weet zelf hoe je je marketingdoelstellingen kunt en wilt realiseren maar het ontbreekt je simpelweg aan handen en voeten om de campagnes op te zetten en in te vullen. Daar komen wij dus in beeld en zorgen ervoor dat de campagnes aansluiten bij jouw strategie en doelstellingen. Radyus vormt het verlengstuk van jouw marketingafdeling en we schakelen soepel met het team, zoals je van ons mag verwachten.

Coach

Hoewel je met jouw marketingteam werkt aan eigen succesvolle marketingcampagnes, zijn er momenten denkbaar dat je even wilt overleggen of op zoek bent naar die ene expert die even meekijkt. Daarvoor hebben we coach opgezet. Vaak in de vorm van een zogenaamde strippenkaart, zo boek je bijvoorbeeld 1 uur in bij een van onze experts. Dus altijd voor jou aanwezig maar dan alleen wanneer jij erom vraagt. Een goed elftal heeft tenslotte ook behoefte aan een goede coach!

Kiezen

Kiezen voor een marketingbureau kan een uitdaging zijn. Waar baseer je je keuze op? Hebben we wel genoeg ervaring met jouw branche? Laat ons je overtuigen met een lekkere kop koffie en een heldere uitleg over wat we doen en waarom we het op die manier doen. En dan laten we je ook het overzichtelijke dashboard zien waarop je jouw campagne en je marketingresultaten kunt volgen.

Overtuigd door onze transparante aanpak, expertise en wil je kennis maken met jouw klantteam? Neem dan contact met ons op via 050 – 211 5311 of het contactformulier!

Inschrijven nieuwsbrief

Elke maand een update

Meld je aan voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.