Inschrijven voor de nieuwsbrief

Een expert wanneer je hem nodig hebt

Coach

Neem contact op
Coach

Wanneer je met jouw marketing team je eigen succesvolle online marketing campagnes ontwikkelt, kunnen wij ons voorstellen dat wij je af en toe in de weg lopen. Toch zijn er momenten denkbaar dat je even wilt overleggen of op zoek bent naar die ene expert die even meekijkt. Daarvoor hebben we coach opgezet. Vaak in de vorm van een zogenaamde strippenkaart, zo boek je bijvoorbeeld 1 uur in bij een van onze experts. Dus altijd voor jou aanwezig maar dan alleen wanneer jij erom vraagt. Een goed elftal heeft tenslotte ook behoefte aan een goede coach!

Coach

Coach of toch niet?

Mocht je gaandeweg besluiten dat je toch meer dan een coach nodig hebt, dan is dat bij Radyus geen probleem. Je kunt bij ons altijd van dienstverlening wisselen. Wij begrijpen het erg goed dat je bij sommige campagnes meer hulp kunt gebruiken dan bij andere campagnes. Het ene project is immers het andere project niet.

Hoe nu verder?

Overtuigd door onze transparante aanpak, expertise en wil je kennis maken met jouw klantteam? Neem dan contact met ons op via 050 – 360 0456 of het contactformulier!

Inschrijven nieuwsbrief

Elke maand een update

Meld je aan voor de nieuwsbrief